Verdens dyreste huse

Det er de færste der har råd til at købe et af verdens dyreste huse, men derfor er det altid spændende at se hvad der sker af påfund for at vise hvor mange penge man har. På listen over verdens dyreste huse er der nu også nogle af historiens mest berømte huse som ville være enhver museumdirektørs drøm.

Draculas slot

Slottet er langt fra verdens dyreste hus, men vel nok en af de mere spektakulære, der er til salg. Takket være besøg af den berygtede Vlad Tepes (bedre kendt som Vlad Dracula, eller Grev Dracula), blev Bran Castle – som er bygget på en 20 hektar bjergtop i Brasov, Rumænien, til et museum i 1980’erne. I 2007 tilbød slottets nuværende ejer, ærkehertug Dominic Habsburg, at sælge slottet til den rumænske regering for 415.000.000 DKK, men tilbuddet blev afvist. Kort efter meddelte han, at han ville sælge slottet for en ukendt pris. Ejendomseksperter anslår en pris på 700.000.000 DKK. Hidtil har ingen køber meldt sig.

Slottet blev bygget i slutningen af ​​det 14. århundrede som en fæstning for at afværge invaderende tyrkere. Slottet har 57 værelser, heraf 17 værelser dekoreret med håndlavede antikviteter og møbler. Slottet har dog sine ulemper: Der er 450.000 turister, der besøger slottet hvert år. Hvad mere er, slottet har intet varmeanlæg og bliver derfor meget kold.

Antilla

Mukesh Ambani færdigbyggede i 2010, til hans familie, en 5,5 milliarder kroners hjem i Mumbai, Indien. Det var officielt verdens dyreste hus, indtil 2011. Til en pris på 5,5 milliarder kroner fik Ambani et 27 etages tårn – komplet med helikopterlandingsplads på toppen. Glem at gå til Fitness centret – Antilla tårnet har sin egen Health Club. Venner kan besøge familien i hobetal, uden problemer med manglende parkeringspladser, hvilket den seks etagers garage til 168 biler sørger for. Tårnet er 175 meter høj, og lavet meste i glas. Det ultra moderne palæ vil også have panic rooms, en biograf og en stab på 600 ansatte.

Bling huset

”The King of Bling” (Stuart Hughes) har kaster sig ud i at forvandle et hus i Schweiz til verdens dyreste hus. Huset koster svimlende 67

milliarder kroner. Mere end 200 kg ædle metaller (guld og platin) er der brugt til, at frembringe den rette ”bling” effekt. Den eksklusive bar er yderligere hævet ved hjælp af meteorsten.

Det tog omkring fem og et halvt år, at bygge boligen. Den nøjagtige beliggenhed er ikke afsløret af indlysende grunde!

Rennert Estate – Sagaponack USA

Den Amerikansk milliardær Ira Rennert begyndte i 1998 at bygge hvad han døbte “Fair Field. I 2004 flyttede han ind i den 100 millioner dollars bolig som er Italiensk inspireret.

Boligen er på ikke mindre end 6.200 m2 og består bland andet af

Rennert Estate

Rennert Estate

 • 29 soveværelser
 • 39 Baderum
 • En fløj til tjenestefolk
 • Garage til over 100 biler
 • Fitness center
 • Arcade rum
 • Basketballbane
 • Håndboldbane
 • Billiard rum
 • 2 indørs tennisbaner
 • 2 Bowlingbaner
I 2009 blev ejendommen vurderet til 170 millioner dollars eller kr. 895 millioner.


Trackbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>